Hypotyreoosi-info

Etusivu » eläinperäiset kilpirauhaslääkkeet » Potilaiden kirje HUS:ille, osa 2

Potilaiden kirje HUS:ille, osa 2

Kirjoittajat

Mainokset

1. osa löytyy täältä.

Täsmälleen annetussa ajassa molemmille potilaille tuli kirjepostissa vastaus, varustettuna diaarinumerolla.

Vastaus ei sisällä mitään oleellista uutta tietoa. Ja siinä sanotaan että osastonylilääkäri esiintyi ohjelmassa vain endokrinologiyhdistyksen puheenjohtajana.

HUS:in hallitus ja valtuusto eivät ilmeisesti olleet saaneet kirjeitä lainkaan, koska niiltä ei koskaan tullut vastausta.

Vastaus:

 

HUS vastaus Lasse Lehtonen-1

 

Hallintojohtaja ei ilmeisesti tiedä, ettei kilpirauhasen vajaatoiminnasta ole olemassa suomalaista käypä hoitosuositusta. Endokrinologiyhdistys on tämän kirjeen lähettämisen jälkeen tosin muuttanut kesällä 2013 antamansa lausunnon nimeksi suositus. Suomessa virallisia hoitosuosituksia laadituttaa lääkäriseura Duodecim.

Mitä osastonylilääkärin esiintymiseen eri roolissa tulee, niin tässä on kuvakaappaus kyseisestä MOT-ohjelmasta:

camilla

Mainokset

9 kommenttia

 1. Kierrättäjä sanoo:

  Lähettäkää ihmeessä kirje suoraan hallitukselle ja valtuustolle. Mukaan kuvakaappaus, jossa näkyy ketä kyseinen lääkäri edusti tv-esiintymisessään.

  Liked by 1 henkilö

 2. merjahaapala10 sanoo:

  Tämä on mielenkiintoista, että kun me potilaat laitetaan palautusta tai valitusta mihin tahansa, ihan mihin tahansa, me saamme vastauksena virkamiesten pykäliin piilotettua pakoilua. Meille sairaille kerrotaan vain, että kyllä meillä hoidetaan ihan perusterveydenhuollossa- Ja sosiaali- ja terveysministeriöstä vastattiin jonkun virkamiehen sormilla, että valtio tukee myös yksityisiä lääkärikäyntejä Kela-korvausten muodossa. Tämä on huono vitsi :/

  Tykkää

 3. Anonym sanoo:

  Onko se joku puolustus heikolle esiintymiselle ohjelmassa, että Schalin-Jäntti esiintyi kirjeen mukaan Endokrinologiyhdistyksen puheenjohtajana eikä osaston ylilääkärinä? Kuvakaappaushan tämän sitä paitsi todistaa vääräksi. Eikä lisäkoulutuksestakaan ilmeisesti ole juuri ollut hyötyä, ainkaan tämän ohjelman perusteella arvioituna.

  Tykkää

 4. ASR sanoo:

  Nyt Fimealtakin perättömyyksiä tosiasioiden seassa
  http://sic.fimea.fi/1_2015/16_kysymysta_erityisluvista

  Tykkää

  • potilas K sanoo:

   Ja ristiriitaista tietoa T3:n markkinoille tulosta.

   Tykkää

  • ASR sanoo:

   Kohdassa 9 ”unohdetaan” muunto-ongelma ja rT3-dominanssi. Niitä ei kokemukseni mukaan käytännössäkään haluta hoitaa ja edes T3v:tä ei haluta/uskalleta mitata. Vain yksityislääkärit menestyksekkäästi näistä epätyypillisistä kärsiviä tuhansia potilaita parantavat.
   ”Kilpirauhasen vajaatoiminta pitää aina hoitaa”. Näkisipä vaan, korkeintaan viitearvoja hoidetaan jos niitäkään. Thyroxin voi poistaa oireet tai osan niistä tai pahentaa oireita. Ja tuo lisäksi rytmihäiriöitä.

   Tykkää

 5. Nuudeli sanoo:

  Camilla Schalin-Jäntti istuu haastattelussa työhuoneessaan, työtakki päällään. Otsikkorivillä lukee osastonylilääkäri HYKS. Miten HUS voi väittää, että tällä esiintymisellä ei olisi mitään tekemistä Camillan työpaikan kanssa?

  Lasse Lehtosen vastaus on täysin absurdi. Hallintoylilääkäri (sekä lääkärin että juristin koulutus) Lehtoselle totuus ei ilmeisesti ole minkäänlainen arvo. Valehdella voi vaikka päin silmiä – ei väliä, nämähän ovat vain potilaita.

  Liked by 1 henkilö

 6. […] uusi! https://hypotyreoosi.wordpress.com/2015/03/13/potilaiden-kirje-husille-osa-2/ https://hypotyreoosi.wordpress.com/2015/03/11/potilaiden-kirje-husille-osa-1/ […]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tilastot

 • 168 849 käyntiä
Follow Hypotyreoosi-info on WordPress.com
%d bloggers like this: